• پنج شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ -
  • 23 January 2025

  • پنج شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ -
  • 23 January 2025
رئیس اتاق کرمان تاکید کرد:

طراحی اکوسیستم کارآفرینی کرمان

رئیس اتاق کرمان در همایش"سفرکارآفرینی: از کلاس درس تا جامعه" که به مناسبت هفته کارآفرینی در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد،با بیان اینکه استان کرمان نیازمند حرکت سریع به سمت اقتصاد دانش بنیان است،گفت: طراحی اکوسیستم کارآفرینی بسیار ضروری و یک موضوع مهم اجتناب ناپذیر است...

سیدمهدی طبیب زاده، به موضوع اکوسیستم کارآفرینی پرداخت و با طرح این سؤال که چه سیستمی استعدادها را به منصه ظهور می رساند؟ گفت: فعالیت های کارآفرینی در کرمان به شدت متفرق، فردی، جزیره ای و کم اثر است. وی با اشاره به ضرورت طراحی اکوسیستم کارآفرینی در کرمان اظهار کرد: اجزای این اکوسیستم شامل واحدهای بزرگ، صنایع کو‌چک و متوسط، دانشگاه ها، مراکز آموزشی، مدارس و تشکل های مربوطه، باید به گونه ای در تعامل باشند که خروجی آن ارزش آفرینی و خلق ثروت از محل دانش باشد.
طبیب زاده، با تأکید بر اینکه استان کرمان به طور مضاعف به این سیستم کارآفرینی نیاز دارد، خاطرنشان کرد: به شدت به دنبال این موضوع هستیم با همکاری همه عوامل، اقتصاد کرمان را به سرعت از این مرحله که کاملاً متکی بر منابع تجدیدناپذیر معدنی و کشاورزی است، عبور داده و به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت دهیم. رئیس اتاق کرمان ادامه داد: از دانشگاه شهید باهنر کرمان که به دست یک کار آفرین بزرگ بر پا شده، درخواست داریم دو مأموریت طراحی اکوسیستم جامع کارآفرینی و ارائه نقشه راه عبور اقتصاد استان از منابع محوری به دانش بنیانی را در دستور کار قرار دهد.
وی با بیان اینکه دانشگاه های استان رسالت تاریخی خود را انجام دهند، افزود: اگر فعالیت ها برای عبور از اقتصاد منابعی را آغاز نکنیم خیلی زود، دیر می شود و در آینده با استانی مواجه می شویم که دیگر چیزی ندارد. طبیب زاده، در بخش دیگری از سخنانش موضوع میان گمشده در استان کرمان را مورد توجه قرار داد و گفت: در کرمان صنایع بزرگ نتوانستند باعث رشد صنایع کوچک و متوسط شوند و شکل گیری میانه گمشده نیاز به بررسی دارد.
رئیس اتاق کرمان افزود: در سیستم کارآفرینی تلاش ما باید مبتنی بر نقش آفرینی شرکت های بزرگ به عنوان یک رسالت در راستای کارآفرینی و رفع میانه گمشده باشد. وی با پیشنهاد به دانش آموزان و دانشجویان برای انتخاب مسیر کارآفرینی، مهارت آموزی و داشتن حرفه به جای شغل، بیان کرد: مدارس، دبیرستان ها و دانشگاه ها برای تربیت کارآفرین کمک کنند و خروجی سیستم این باشد که افرادی برای خود رسالت قائل باشند و بتوانند سدها را بردارند.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان،رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز در این همایش با اشاره به اینکه در مورد موضوع دانشگاه و پیچیدگی های اقتصادی کار شده است، از حمایت های رئیس اتاق بازرگانی کرمان قدردانی کرد و گفت: اتاق کرمان همواره حامی و یاور دانشگاه بوده و در بسیاری از مسائل اصلی در حوزه رسالت دانشگاه همکاری می کند. حسین اکبری فرد افزود: بسیاری از موضوعاتی که در سطح کشور مطرح می شود، ابتدا در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کرمان مطرح شده که جای قدردانی دارد.
گفتنی است در پایان این همایش از پژوهشگران فعال در حوزه کارآفرینی از جمله محمدجواد رستمی، رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های اقتصادی اتاق کرمان تجلیل شد.

 
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/12776
اخبار مرتبط
نظرات شما